ENNAKKO: Jääkö LeKi jälleen Jukureiden luistimiin?

Laukauksia lähtee varmasti LeKi-maalia kohti keskiviikkona. Kuva: Mikko Rahikainen
Jukurit matkustaa keskiviikkona Lempäälään, jossa keskiviikon kamppailua isännöi LeKi. LeKi ei vielä tällä kaudella ole onnistunut voittamaan viikinkiryhmää kertaakaan.

Jukurit kärsi lauantaina vuoden toisen tappiosa Kokkolassa Hermekselle, kun kotijoukkue iski tauluun neljä maalia Jukureiden jäädessä kolmeen osumaan. Samalla katkesi myös Jukureiden 12 ottelun mittainen voittoputki ja uutta tuulta purjeisiin haetaan keskiviikolle.

Myös keskiviikon isäntäjoukkue LeKi hävisi lauantaina, kun SaPKo niisti pisteet kotonaan maalein 6-2. Myös perjantaina LeKi hävisi niin ikään 6-2 -luvuin Joensuussa Jokipojille ja keskiviikkona Jukureita vastassa on varmasti sisuuntunut saukkoryhmä.

Joukkueet ovat kohdanneet runkosarjassa nyt kolme kertaa ja kaikki kohtaamiset ovat päättyneet Jukureiden pistesaldon lisääntymiseen maalein 4-0, 6-2 ja 3-6.

Myös LeKi vahvistui viikko sitten, juuri ennen siirtorajan umpeutumista. Lempääläisjoukkue tiedotti, että maalivahti Mika Noronen ja hyökkääjät Jimi Palanto, Jani Leino ja Jaakko Kerisalmi pelaavat loppukauden Lempäälässä.

Toiseksi viimeisenä sarjassa majailevan LeKin otteet ovat näyttäneet vaikeilta viimeaikoina ja odotetusti Jukurit sarjajohtajana lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Sarjan kolme viimeistä joukkuetta, eli LeKin lisäksi JYP-Akatemia ja RoKi kamppailevat tosissaan kaikista mahdollisista pisteistä, sillä putoamisuhka hengittää joukkueiden niskaan runkosarjan lopun lähestyessä.

Nippelitieto:

Molempien joukkueiden pelaajaringistä löytyy Atte Mäkinen. Jukureiden 19-vuotias Atte Mäkinen on laitahyökkääjä ja LeKissä pelaava kaima on 20-vuotias puolustaja.

Seuraa häntä:

Jukurit #17 Eetu Koski

Koski liittyi viikinkiryhmään viikko sitten ja lauantaina Hermes -ottelussa kirjautti tililleen peliaikaa reilut 14 minuuttia. Tiistaina 23-vuotias hyökkääjä väläytteli taitojaan joukkueen iltatreeneissä ja pelaajalta voidaan odottaa piristyviä otteita.

LeKi #30 Mika Noronen

Uusi LeKi-kasvo pelaa todennäköisesti Jukureita vastaan kotijoukkueen tolppien välissä. 36-vuotias maalivahti keräsi lauantaina LeKin SaPKo-ottelussa 31 torjuntaa ja kahden ottelun jälkeen torjuntaprosentti on 85.29.

LeKi - Jukurit keskiviikkona klo 18.30 Masku Areenalla. Ottelu on Mikkelissä nähtävillä Ravintola Päämajan vierasillassa ja ottelun näyttää myös Elisan Fanseat-palvelu.