ENNAKKO: Historiallinen runkosarjan päätös Kalevankankaalla

Jukurit kohtaa Jokipojat historiallisessa Mestiksen runkosarjan päätösottelussa lauantaina. Kuva: Mikko Rahikainen
Jukureiden historiallinen Mestiksen runkosarjan päätös mitellään lauantaina Kalevankankaalla, kun Jokipojat vierailee Mikkelissä – kenties viimeistä kertaa.

Yksi ottelu on vielä edessä ennen kevään kuumien pudotuspelien alkua. Sarjassa kolmantena oleva ja pudotuspelit kotonaan keskiviikkona aloittava joensuulaisryhmä saapuu Mikkeliin vierailulle runkosarjan viimeiseen rutistukseen.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella 5 kertaa, otteluvoittojen ollessa Jukureille 4-1.

Ottelut Jokipoikia vastaan ovat kuluneella kaudella sisältäneet puolin ja toisin mielenkiintoisia hetkiä – runkosarjan päätöksestäkään niitä ei tule puuttumaan.

Molempien joukkueiden runkosarjasijoitus on jo varma, mutta Jokipoikien pudotuspelivastustaja selvinnee vasta lauantaina, sillä sijoilla 5.-7. on kolme joukkuetta (KeuPa HT, Hermes ja TUTO Hockey) kahden pisteen sisällä. Jukureiden playoff-vastustaja on Kiekko-Vantaa.

Nippelitieto:

Jukureiden syksyn Liiga-nousun myötä Kalevankankaalla mitellään viimeinen Mestiksen runkosarjaottelu lauantaina.

Seuraa häntä:

Jukurit #26 Oula Palve

Jukureiden tehohyökkääjä on pisteen päässä Tero Forsselin piste-ennätyksestä. Joukkueena onnistuminen lauantaina on Jukureiden ensisijainen tavoite, mutta Palvella on myös mahdollisuus nakata nimensä historiankirjoihin jo nyt hienosti sujuneen runkosarjan päätteeksi. Palven pisteet runkosarjassa nyt 31+39=70.

Jokipojat #44 Samu Pitkänen

Joukkueensa kapteeni pelaa hienoa kautta ja on pistepörssisissä neljäntenä Jukureiden kolmen kärkisijan jälkeen. Pitkänen on kapteenin roolissa luotsannut joukkuettaan kauden aikana niin pohjavesissä kuin aallonharjallakin, joten lauantaina hyökkääjälle on jälleen isoa roolia tarjolla. Pitkäsen tehot tällä kaudella ovat 9+38=47.

Runkosarjan päätösottelu lauantaina kalevankankaalla mikkelin jäähallissa klo 17.00! Jukurit kohtaa jokipojat elisa viihteen kuukauden ottelussa! Ovet avataan jo klo 16.00, saavuthan ajoissa paikalle!