Carlsonin ja Jukurien yhteistyö jatkuu

Itä-Suomen suurimman yksityisen rautatavara- ja tavarataloketjun Oy Carlsonin ja Mikkelin Jukurien yhteistyö jatkuu myös liiga-aikaan siirryttäessä.

Carlsonin ja Jukurien yhteistyösopimus mahdollistaa molemmille osapuolille näkyvyyttä sekä kasvualustan liiketoiminnan kehittämiseen Liigan tuomien uusien toimintamahdollisuuksien myötä.

Merkittävä osa yhteistyösopimusta on Carlsonin rooli Jukurien liigajoukkueen sekä A-juniorien varustehankintojen toteutuksessa. Carlson toimii Jukurien ja varustetoimittaja Bauer Hockeyn kanssa paikallisena toimittajana kolmikantayhteistyössä.

- Olemme iloisia tulevasta yhteistyöstä niin Jukurien liigajoukkueen kuin junioripuolenkin kanssa. Toimialueellamme tämä on meille jo toinen liigaseurakumppanuus jääkiekossa. Jukurien nousu Liigaan tuo valtavasti näkyvyyttä Mikkelille ja nostaa samalla koko alueen imagoa. Vahva urheiluseura ja sen menestys ovat myös tärkeä osa paikallista identiteettiä. Olemme nähneet sen läheltä yhteistyössämme Kuopion KalPan kanssa, iloitsee Oy Carlsonin toimitusjohtaja Kyösti Karhunen.

- Onkin hienoa, että pääsemme tulevalla kaudella seuraamaan paikalliskamppailua ja kokemaan varsinaista Savo-hegemoniaa jääkiekossa. Jukurien kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo aiemminkin ja jatkossa yhteistyö vain tiivistyy. Olimme tukemassa Mestiksessä menestymistä ja nyt alkaa työ liigajoukkueen eteen, Karhunen jatkaa.

Jukurien vt. toimitusjohtaja Jukka Toivakka pitää Carlsonin ja Jukurien kumppanuutta merkittävänä lisäarvona kummankin osapuolen kannalta.

- Meidän yhteistyömme on toiminut erittäin hienosti jo monen vuoden ajan. Yhteisiin vuosiin on mahtunut mukaan myös paljon yhdessä järjestettyjä ja koettuja tapahtumia. Näistä lähtökohdista on hyvä ponnistaa kohti Liigan tarjoamia mahdollisuuksia, kiittelee Toivakka.


OY CARLSON on Itä-Suomen suurin yksityinen rautatavaratalo- ja tavarataloketju, joka on perustettu vuonna 1859. Carlsonilla on yhteensä yhdeksän myymälää kuudella paikkakunnalla: Kuopiossa, Joensuussa, Varkaudessa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Iisalmessa. Carlsonin pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Kuopiossa. www.carlson.fi