A-NUORET: Nuorten viikinkien taistelu ei riittänyt – TPS vei täyden pistepotin

A-nuorten taistelu ei riittänyt lauantaina.
Mikkelin Jukurien nuori viikinkilauma kohtasi Turun Palloseuran kauden toisessa kotiottelussaan lauantaina Ikioma Areenalla.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin reilun kahden minuutin pelin jälkeen, kun TPS rokotti ylivoimalla, maalintekijä Eetu Andersson. TPS jatkoi rynnistystään, Markus Nurmi ja Aaro Löyttymäki veivät vierailijat jo kolmen maalin johtoon.

Ennen ensimmäisen erän loppua Jukurien Mika Himanen kavensi kovalla laukauksellaan lukemiksi 1-3. TPS laukoi rankasti erän lopulla, mutta toiselle kaksikymmenminuuttiselle siirryttiin turkulaisten kahden maalin johdossa.

Toisessa erässä Jukurit joutui hieman vaikeuksiin ja TPS iski neljännen maalin ylivoimalla Mark Viitasen toimesta.

Viimeisellä kaksikymmenminuuttisella ensimmäinen maali nähtiin kahden miehen ylivoimalla, kun Jukurien Mika Pukema iski kavennuksen 2-4:ään. Vain hetkeä myöhemmin TPS lisäsi johtoaan Joonas Savolaisen toimesta alivoimalla ja perään ylivoimalla Eetu Anderssonin maalilla.

Ottelun viimeiset 10 minuuttia olivat vaikeat nuorille viikingeille. Ajassa 50.03 Aaro Löyttymäki iski vieraiden seitsemännen osuman ja ottelu päättyi lopulta lukemiin 2-7. Ottelun tilastot löytyvät TÄÄLTÄ.

- Otimme liikaa jäähyjä ja puolustuspäässä tuli lipsumista. Peli ei ollut tarpeeksi kurinalaista ja menetettiin kiekkoja, kaveri teki paikoista maalit ja me ei tehty, Jukurien A-nuorten hyökkääjä Jani Nurkkala tiivisti ottelun pääkohdat.

Jukurien A-nuorten matka jatkuu viikon päästä lauantaina Jyväskylässä, kun nuori viikinkiryhmä kohtaa JYPin klo 13.00 alkavassa ottelussa.