5. VÄLIERÄENNAKKO: Pudotuspelisarja poikki keskiviikkona Mikkelissä?

Viides välierä kamppaillaan keskiviikkona Mikkelissä. Kuva: Mikko Rahikainen
Viides välieräkamppailu mitellään Jukureiden ja KeuPan välillä keskiviikkona Mikkelissä. Panokset ovat kovat: Voitolla Jukurit varmistaa paikan finaalissa, tappiolla sarja jatkuu perjantaina Keuruulla.

Jukurit johtaa välierien ottelusarjaa nyt 3-1. Jukureilla oli maanantaina mahdollisuus varmistaa paikka finaalissa, mutta Keuruulla pelattu ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen selkä seinää vasten kamppailleen KeuPan hyväksi maalein 2-1. Jukureiden ainokaisesta maalista vastasi ylivoimalla Teemu Suhonen, joka onnistui Roope Rannan ja Teemu Henritiuksen syötöistä.

Ottelusarjan kaikki ottelut ovat olleet tasaisia ja aina otteluiden lopputulokset eivät ole kertoneet koko totuutta otteluiden kuluista. Tasaisia kamppailutilanteita, jäähyjä ja tunteiden kuumenemista on nähty puolin ja toisin, eikä niitä tule puuttumaan myöskään keskiviikon kamppailusta.

PANOKSET OVAT KOVAT. KAMPPAILEEKO JUKURIT TIENSÄ NELJÄNTENÄ PERÄKKÄISENÄ VUONNA MESTIKSEN FINAALIIN? TAISTELLAAN PUDOTUSPELISARJA YHDESSÄ POIKKI KESKIVIIKKONA KLO 18.30 ALKAEN, KUN VIIDES VÄLIERÄVÄÄNTÖ KÄYNNISTYY. TULE, TUE JA TUNNUSTA SINIKELTAISTA KEVÄTTÄ!

LIPUT KANNATTAA HANKKIA ETUKÄTEEN ENNAKKOMYYNTIPAIKOISTA (PRISMA, CITYMARKET, STELLA JA KAIKKI R-KIOSKIT) TAI LIPPU.FI:STÄ!

JOUKKUEIDEN PARHAAT PISTEMIEHET:

1. Roope Ranta, Jukurit (5+5=10)
2. Joonas Sammalmaa, Jukurit (3+7=10)
3. Teemu Suhonen, Jukurit (2+7=9)
4. Oula Palve, Jukurit (2+6=8)
5. Teemu Turunen, Jukurit (4+3=7)
6. Eetu Koivistoinen, KeuPa HT (3+4=7)
7. Teemu Henritius, Jukurit (1+6=7)
8. Joonas Kalliola, Jukurit (4+2=6)
9. Valentin Claireaux, KeuPa HT (2+3=5)
10. Emppu Pulliainen, KeuPa HT (1+4=5)

OTTELUSARJA (JUKURIT – KEUPA 3-1):

Ke 30.3. Jukurit – KeuPa HT 5-0
Pe 1.4. KeuPa HT – Jukurit 0-1
La 2.4. Jukurit – KeuPa HT 2-1
Ma 4.4. KeuPa HT – Jukurit 2-1