5. PUOLIVÄLIERÄENNAKKO: Kiekko-Vantaa yrittää venyttää ottelusarjaa keskiviikkona Mikkelissä

Marko Kauppinen näyttää lohipaitojen Pekka Niemimaalle, ettei maalille ole tulemista. Kuva: Mikko Rahikainen
Jukureiden ja Kiekko-Vantaan välinen ottelusarja on edennyt viidenteen kohtaamiseen, joka kamppaillaan keskiviikkona Mikkelissä klo 18.30. Jukurit johtaa sarjaa otteluvoitoin 3-1.

Kevään kuuman ottelusarjan viides mittelö käydään keskiviikkona Jukureiden ja Kiekko-Vantaan välillä Kalevankankaalla. Vantaa on toista kertaa selkä seinää vasten - tulos tai ulos.

Joukkueet kohtasivat maanantaina Vantaalla Trio Areenalla tiukassa kamppailussa, joka venyi aina jatkoerään asti. Tasainen kamppailu kääntyi lopulta lohipaidoille maalein 4-3.

Pienien asioiden kautta ratkeaa voitto varmasti myös keskiviikkona. Vantaa on löytänyt playoff-asenteen ja on vaarallinen, mikäli viikinkiryhmä ei ole hereillä.

Jukurit lähtee saalistamaan neljättä kiinnitystä kotiyleisönsä edessä. Kannattajien tuki on äärimmäisen tärkeää myös keskiviikkona, sillä voitolla Jukureiden kevät jatkuu välierässä - tappiolla ottelusarjan ratkaisu siirtyy perjantaille vieraskaukaloon.

Jukurit - K-Vantaa keskiviikkona 23.3.2016 klo 18.30! Jännittävän ottelun isäntä on Rantakone Oy. Liput tapahtumaan kannattaa hankkia etukäteen TÄÄLTÄ!

Otteluparin parhaat pistemiehet puolivälierissä:

1. Oula Palve, Jukurit 2+4=6 (pudotuspelien pistepörssin kakkonen)
2. Roope Ranta, Jukurit 3+2=5 (pudotuspelien pistepörssin kolmonen)
3. Joonas Sammalmaa, Jukurit 2+3=5 (pudotuspelien pistepörssin kuudes)

4. Pekka Niemimaa, K-Vantaa 2+2=4 (neljän ottelun pisteputkessa)
5. Teemu Turunen, Jukurit 2+2=4
6. Teemu Suhonen, Jukurit 0+4=4