4. VÄLIERÄENNAKKO: Neljäs kohtaaminen ja sarja katkolla Jukureille

Neljäs kohtaaminen mitellään Keuruulla maanantaina. Kuva: Mikko Rahikainen
Jukureiden ja KeuPan välinen välieräsarja on nyt Jukureille 3-0 ja sarja on ensimmäisen kerran katkolla viikinkiryhmälle maanantaina Keuruulla.

Välieräsarja on ollut tasainen ja kilpailuhenkinen, vaikka Jukurit kolme kohtaamista on vienytkin. KeuPa on painanut kovaa Jukureiden päälle ja lauantaina Mikkelissä pelatussa ottelussa hengitti kovaa viikinkiryhmän niskaan.

KeuPa on iskenyt Jukureiden verkkoon ottelusarjassa vasta yhden maalin ja maalisuhde on Jukureille 8-1. KeuPan keskushyökkääjä Eetu Koivistoinen onnistui avaamaan joukkueensa maalitilin Jukureita vastaan lauantaina ylivoimaosumallaan.

Sarja on maanantaina Keuruulla ensimmäisen kerran katkolla Jukureille, mutta Keuruun jäähalli ei ole ollut viikinkipaidoille helpoin paikka pelata, joten loppuun asti pelaamista ja kentällä uhrautumista vaaditaan koko joukkueelta, jotta KeuPa kaatuu kotiyleisönsä edessä.

Mikäli Jukurit varmistaa maanantaina finaalipaikan, viikinkiryhmä on neljäntenä peräkkäisenä vuonna Mestiksen finaaleissa.

KeuPa HT – Jukurit Keuruun jäähallissa klo 18.30. Jukurit SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan ja bussin kyytiin mahtuu mukaan vielä. Tule kannustamaan Jukurit voittoon ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Joukkueiden parhaat pistemiehet:

1. Joonas Sammalmaa, Jukurit (3+7=10)
2. Roope Ranta, Jukurit (5+4=9)
3. Oula Palve, Jukurit (2+6=8)
4. Teemu Suhonen, Jukurit (1+7=8)
5. Teemu Turunen, Jukurit (4+3=7)
6. Joonas Kalliola, Jukurit (4+2=6)
7. Eetu Koivistoinen, KeuPa HT (3+3=6)
8. Teemu Henritius, Jukurit (1+5=6)
9. Roni Sevänen, KeuPa HT (1+4=5)
10. Juuso Mörsky, KeuPa HT (1+4=5)

Ottelusarja (Jukurit – KeuPa HT 3-0):

Ke 30.3. Jukurit – KeuPa HT 5-0
Pe 1.4. KeuPa HT – Jukurit 0-1
La 2.4. Jukurit – KeuPa HT 2-1