3. PUOLIVÄLIERÄENNAKKO: Taistelu kiihtyy lauantaina kotihallissa!

Jukureiden tehokkain playoffeissa on ollut Teemu Turunen (edessä). Kuva: Mikko Rahikainen
Jukurit ja Kiekko-Vantaa kohtaavat kolmannessa puolivälieräottelussa lauantaina Mikkelissä. Perjantaina kuumaksi kiihtynyt ottelupari saa jatkoa nopealla aikataululla.

Jukurit ja Kiekko-Vantaa kohtaavat jo tänään lauantaina Mikkelissä, kun kiekko tippuu jäähän Mikkelin jäähallissa klo 17.00. Jukurit johtaa ottelusarjaa 2-0.

Edellinen joukkueiden kohtaaminen päättyi perjantaina Vantaalla Trio Areenalla kuumien vaiheiden jälkeen Jukureiden voittoon maalein 2-5 (0-0, 1-1, 1-4). Ottelussa nähtiin jopa kaksi ulosajoa ja 134 jäähyminuuttia.

Jukurit on onnistunut kahdessa puolivälieräottelussa laajalla rintamalla ja tehojen puitteissa tehokkaimpia ovat olleet Teemu Turunen (2+1), Oula Palve (1+2), Teemu Henritius (1+2) ja Roope Ranta (1+2).

Kiekko-Vantaan tehokkain on sen sijaan ollut Pekka Niemimaa, joka on iskenyt kahteen otteluun tehot 2+0.

Pienet asiat kaukalossa ratkaisee ja Jukurit on kahdessa edellissessä kohtaamisessa näyttänyt lohipaidoille kaapin paikan ottelun kolmannessa erässä. Se, kuinka kiihkeä ja kuuma kamppailu lauantaina nähdään, selviää vain paikalle saapumalla.

Kiekko jäähän Mikkelin jäähallissa klo 17.00, kun nälkäinen Jukurit-ryhmä kohtaa lohipaidat kolmannessa välierässä. Hallille kannattaa saapua ajoissa ja liput voi lunastaa itselleen etukäteen täältä!