2. VÄLIERÄENNAKKO: Seuraavaksi viikinkilaiva pysähtyy Keuruulla

Kuva: Mikko Rahikainen
Mestiksen välieräsarja jatkuu perjantaina toisella ottelulla, joka mitellään KeuPan kotiluolassa Keuruulla. Jukurit lähtee taistoon yksi voitto taskussaan.

Jukureiden ja KeuPan välinen ottelusarja startattiin keskiviikkona Mikkelissä. Kolmannen erän maaleilla suurinumeroiseksi venynyt ottelu päättyi viikinkien juhliin tuloksella 5-0.

Maalit eivät kuitenkaan kerro koko totuutta ottelusta, sillä Jukurit olisi voinut ensimmäisellä puolituntisella käyttää paikkansa tehokkaammin ja iskeä enemmän kuin yhden maalin. Jukureiden pienoisen hallinnan jälkeen kotijoukkueelle sattui kuitenkin musta hetki ja toisen erän jälkimmäinen kymmenminuuttinen mentiin KeuPan hallinnassa.

Jukurit pystyi pitämään oman maalinsa kokonaan puhtaana hienon ottelun pelanneen Christian Heljankon johdolla. Jukureiden puolustuspelaaminen oli myös uhrautuvaisempaa kuin puolivälierissä.

Pelipaikka vaihtuu keuruulaisryhmän kotihalliin, mutta ottelusta on odotettavissa yhtä kiivasta ottelua kuin ensimmäinenkin kohtaaminen keskiviikkona oli. Ihmisten joukkueena tunnettu KeuPa on Jukureille haastava vastustaja, joka janoaa voittoa oman kotiyleisönsä edessä.

KeuPa HT – Jukurit perjantaina klo 18.30. Jukurit SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan, jonne on vielä pari paikkaa jäljellä. Lähde kannustamaan Jukurit voittoon!

Joukkueiden parhaat pistemiehet:

1. Joonas Sammalmaa, Jukurit (3+7=10)
2. Oula Palve, Jukurit (2+6=8)
3. Teemu Turunen, Jukurit (4+3=7)
4. Roope Ranta, Jukurit (4+3=7)
5. Teemu Suhonen, Jukurit (0+7=7)
6. Joonas Kalliola, Jukurit (3+2=5)
7. Eetu Koivistoinen, KeuPa HT (2+3=5)
8. Juuso Mörsky, KeuPa HT (1+4=5)
9. Roni Sevänen, KeuPa HT (1+4=5)
10. Pasi Kouvalainen, KeuPa HT (2+2=4)

Ottelusarja (Jukurit – KeuPa HT 1-0):

30.3. Jukurit – KeuPa HT 5-0