Nuorille voitto ja tappio viikonloppuna.

Sunnuntain vierasvoitto varmisti nuorille paikan mestikseen myös kaudelle 2014-2015.

Lauantain kotiottelussa vastaan asettui sarjan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Blues akatemia joka jätti jälleen vakuuttavan kuvan itsestään.Vierasjoukkue oli hereillä heti ottelun alusta lähtien ja takoi kahteen ensimmäiseen erään taululle 6-0 lukemat ottelun ollessa tällöin taputeltu.Vierasjoukkueenkin hieman jo höllätessä otettaan kolmanteen erään pääsi myös kotijoukkue maalin makuun kahdella täysosumalla,maalintekijät Elmeri Laamanen ylivoimalla sekä Janne Lappalainen hyökkäyspään kiekonriiston jälkeen.

Sunnuntaina nuoret matkasivat Kooveen vieraaksi tampereelle.Tälläkertaan vierasjoukkue oli ottelussa viejän paikalla ja pienen alkuhermoilun jälkeen ottelu sujuikin junnulauman komennossa.Toki kotijoukkueellakin oli omat paikkansa mutta ne jukurimaalissa pelannut Juuso Liikanen(31torj.) hoiti onnella ja taidolla.Jukureiden pistemiehet ottelussa olivat ottelun näkyvin pelaaja Tatu Vihavainen 1+2,Jirko Puranen 1+0.Mikko Hyyryläinen 1+0 sekä Mikko Seppänen 1+0

Sunnuntain voitto varmisti Jukureille paikan myös ensikauden nuorten mestikseen vaikka sarjaa on jäljellä vielä seitsemän kierrosta.Seuraavaksi nuoret kohtaavat K-Kissat ensi lauantaina vieraissa.