Nuorille rankkaritappio tiukan taistelun jälkeen

Kauden neljäskään kohtaaminen ei tuonut täyttä pistepottia.Tälläkertaa voitto Kookoolle 4-3 rankkareiden jälkeen.

Viikkopelinä käyty ottelu tarjosi jälleen jännitystä koko matsin ajan. Hiukan paremmalla lähdöllä otteluun täysi pistepottikaan ei olisi ollut suuri vääryys.

Ottelun ensimmäinen erä sujui vierasjoukkueen komennossa muutenkin kuin tuloksen muodossa.Huomattavasti paremmalla jalalla alussa ollut Kookoo tarvitsi kuitenkin kotijoukkueen apua avausmaaliinsa,maali syntyi kotijoukkueen tumpeloinnista oman maalinsa takana jossa puolustajien ja maalivahdin kommunikaatiokatkoksen seurauksena vierasjoukkue sai viimeistellä johtomaalinsa tyhjään Jukurimaaliin.

Kookoon toinen maali sensijaan ei jättänyt selittelyille sijaa kun vieraiden näkyvin hyökkääja Mikko Sierman räväytti kiekon ranteella b-pisteen kaarelta Nicolas Luomen vartioiman maalin vasempaan yläkulmaan. Ensimmäinen erä vierasjoukkueelle 2-0.

Erätauolla kopissa herätyksen saanut kotijoukkue rynnistikin sitten toiseen erään täynnä tulta ja tappuraa,maalia saatiin kuitenkin odottaa erän puoliväliin asti kunnes Erno Ripatti kavensi läheltä maalia tilanteeksi 2-1.Samainen mies oli asialla myös jukureiden tasoituksessa,tälläkertaa komea rannelaukaus b-pisteen yläkaarelta vastustamattomasti Kookoo maalin takaylänurkkaan.Tasoitusmaalista vain 16 sekuntia ja kotijoukkue siirtyi riemukkaasti 3-2 johtoon,maalintekijänä Otto Cichoracki joka punnersi vahvasti vierasjoukkueen maalille ja lirutti kiekon kolmannen kerran vierasjoukkueen pömpeliin.Erätauolle lähdettiin kotijohdossa 3-2

Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi maali,maalintekijänä vierasjoukkueen Niki Blomberg  joka ohjasi joukkuekaverinsa siniviivakudin kotijoukkueen maaliin. Tilanne kolmen erän jälkeen 3-3

Jatkoajalla ei ratkaisua nähty vaikka molemmilla olikin muutama hyvä paikka ratkaista ottelu.

Voittomaalikilpailussa Kolmen laukojan jälkeen tilanne oli vielä tasan 1-1 kun kotijoukkueesta onnistui kapteeni Siitonen ja vierasjoukkueesta Sierman.

Neljänsissä laukojissa nähtiin sitten ottelun ratkaisu kun Sierman onnistui toistamiseen ja Kotijoukkueen Juuso Sipola epäonnistui.Ottelu vieraille siis 4-3.