A-Nuorille neljän pisteen vikonloppu

Molemmat viikonlopun ottelut tarjosivat paljon tapahtumia.

Lauantaina joukkue vieraili isoissa valoissa tampereen hakametsän jäähallissa.Tasaisen ottelun voittajaksi selviytyi voittolaukauskilpailun jälkeen kotijoukkue Koovee lukemin 3-2.Jukurileirissä suurimmat tunteet herätti 2-2 tilanteessa hylätty maali jossa kiekko kyllä oli selvästi maalissa mutta tuomarin "ehtiessä" paikalle kotijoukkueen maalivahti oli jo kerennyt kaivaa kiekon maaliviivan paremmalle puolelle. Tilanteessa tuli jälleen esiin suurin ongelma yhdellä päätuomarilla vihellettäessä,vauhti kentällä on niin kova että yksinkertaisesti yhdellä päätuomarilla ei ehdi mukaan kaikkiin tilanteisiin.

Lauantain ottelun jukurimaalintekijät Jere Koikkalainen,Otto Cichoracki

Sunnuntaina joukkue matkasi sipooseen K-Vantaan vieraaksi.Joukkueen päävalmentajan Jussi Hyvärisen mukaan junnulauma esitti 45minuuttia lähes kauden parasta peliään.Sitten kolmannen erän alkupuolella sattunut erotuomarin valitettava sairastapaus aiheuttti peliin pitkän katkoksen jonka aikana vierasjoukkueen peli sekosi melko totaalisesti lopun ollessa sitten lähinnä selviytymistaistelua voiton puolesta. Onneksi hankittu johtoasema riitti kuitenkin 4-3 vierasvoittoon.

Sunnuntain tehomiehet jukurileiristä:Tatu Vihavainen 1+2,Jere Koikkalainen 1+1,Mikko Seppänen sekä Otto Cichoracki