A-Nuorilla kahden pisteen viikonloppu

Menetetyistä pisteistä huolimatta joukkue esitti uhrautuvaa ja taistelevaa peli-ilmettä.Molemmat maalivahdit kiekkosateessa.

Nicolas Luomi Kuva: Mikko Rahikainen

TUTO Hockey A-Jukurit A 2-3ja.(0-0,2-1,0-1,0-1)

Lauantaina joukkue kohtasi sarjan kannalta merkityksellisessä ottelussa Turussa TUTO Hockeyn A-Nuoret.Ottelun alusta loppuun hyvällä jalalla liikkeellä ollut kotijoukkue vei ottelun kiekollista peliä ja vierasjoukkue joutui pitkien puolustusjaksojen jälkeen tyytymään pitkälti vastahyökkäyksiin.Ottelun avausmaalin teki kuitenkin vierasjoukkueen Juha Sivula ylivoimalla,syöttäjät Elmeri Laamanen sekä Otto Cichoracki.Tämän jälkeen kotijoukkue onnistui kahdesti samaisessa erässä.Tämäkään ei lannistanut vierasjoukkuetta joka kovalla taistelulla nousi ottelussa tasoihin kolmannessa erässä kun Jere Koikkalainen räväytti kiekon vastahyökkäyksestä vastustamattomasti kotijoukkueen maaliin ajassa 48.03,syöttäjä Mikko Seppänen.Kolmannen erän viimeisellä kympillä molemmilla joukkueilla oli vielä muutama maalipaikka mutta maaleja ei kuitenkaan enää nähty vaan ottelu siirtyi jatkoajalle ja vain 20 sekuntia ennen sen loppua vierasjoukkueen Antti Heinikainen(Mikko Hyyryläinen) sysäsi kiekon kotijoukkueen maaliin pienen maalinedushässäkän päätteeksi ja näin taistelu sai arvoisensa palkinnon.

Jukurimaalilla torjui Nicolas Luomi jolle torjuntoja kertyi 39 kun kotijoukkue selvisi kuudellatoista torjunnalla.Luomen ohella jukurilaumasta nousi esille koko ottelun joukkueen puolesta taistellut Cichoracki joka mm.blokkasi samassa vaihdossa 4 vastustajan laukausta ja kentältä vaihtoonpääsemiseksi tarvittiinkin lähes joukkuekavereiden apua.

Turussa väliyön majoittunut junnulauma matkasi sunnuntaiksi espoonlahteen jossa vastaan asettui sarjakärki Espoon Blues akatemia.Todella vahva kotijoukkue veikin ottelua aloituskiekosta loppuvihellykseen vierasjoukkueelle tarjoutuessa jälleen puolustajan rooli.Ensimmäisen erän alussa Jukureille tarjoutui tosin hyvä mahdollisuus aikaiseen maaliin mutta kahden miehen yv ei kuitenkaan tuottanut tulosta.Kotijoukkue Blues sai ensimmäisessä erässä aikaan kaksi maalia jonka turvin jos mahdollista sen peli vielä vapautui enemmän ottelun toiseen erään,kakkoserän ensimmäisen maalin tekikin akatemia ja 3-0 tilanteessa ottelu näytti jo ratkenneen. Ajassa 36.33 jukurit sai kuitenkin kuparisensa rikki kun Jirko Purasen siniviivaveto kimposi Jere Koikkalaisen varusteista Blues-maalin alakulmaan.Tästä virtapiikin saanut Jukurilauma oli lähellä 3-2 kavennustakin ylivoimalla mutta kun onnistumista ei tullut niin välittömästi rangaistuksen päätyttyä kotijoukkue löi lopullisen naulan ottelulle siirtyen 4-1 johtoon. Jukureiden kavennuksen viiteen kahteen teki ajassa 51.44 Otto Cichoracki terävällä rannelaukauksella kotijoukkueen maalin takakulmaan,syöttäjinä Jussi Siitonen,Mikko Hyyryläinen.

Jukurimaalissa pelannut Juuso Liikanen torjui ottelussa huimat 49 kertaa.

Jukurit A jatkaa otteluitaan tulevana lauantaina kotiottelulla Jyväskyläläistä Diskosta vastaa,ottelu alkaa klo 11.30 kalevankankaalla.

Tervetuloa seuraamaan tasokasta junnukiekkoa.