Jukurit kohtaa Bauer Gamesissa Jokerit ja Ketterän

Jukurit saa vastaansa kaksi omien sarjojensa kärkijoukkuetta, kun mikkeliläisjoukkue kohtaa elokuussa Imatralla pelattavassa Bauer Gamesissa KHL-joukkue Jokerit ja hallitsevan Mestis-mestarin Ketterän.


Jukurit saa vastaansa kaksi omien sarjojensa kärkijoukkuetta, kun mikkeliläisjoukkue kohtaa elokuussa Imatralla pelattavassa Bauer Gamesissa KHL-joukkue Jokerit ja hallitsevan Mestis-mestarin Ketterän.

Jukurit kohtaa Jokerit torstaina 20.8. kello 19.30 pelattavassa ottelussa ja Ketterän vuorostaan perjantaina 21.8. kello 17 Imatran Spa Areenalla. Jukurit on ensimmäinen Liiga-joukkue, jota vastaan Jokerit pelaa sitten vuoden 2014.

Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari näkee tärkeäksi, että Jukurit saa heti preseason-kauden alkuun kovatasoiset harjoituspelit.
- Molemmat vastustajat ovat omissa sarjoissaan ehdottomasti kärkipään joukkueita, joten saamme varmasti hyvätasoiset pelit ja meille tärkeää tietoa siitä, missä joukkueen osalta mennään, kun yhteisharjoittelua on tuolloin takana noin kuukausi.

Jukurit on edellisen kerran pelannut KHL-joukkuetta vastaan viime kauden harjoitusjaksolla, jolloin se haastoi HK Vitjaz Podolskin Ikioma Areenalla. Tälle kaudelle Jukureille oli tarkoitus tuoda enemmänkin kansainvälisiä joukkueita Mikkeliin, sillä Jukureilla oli jo pitkälle viedyt suunnitelmat Ikioma Areenalla pelattavasta ja juhlakauden aloittavasta kansainvälisestä turnauksesta. Koronaepidemian vuoksi tapahtumaa ei kuitenkaan nähty mahdolliseksi järjestää halutussa laajuudessa tänä vuonna.
- Nyt Bauer Gamesiin osallistuminen tukee sikälikin harjoitteluamme, että saamme näin harjoitusjaksolle kahdeksan päivän sisään neljä laadukasta ottelua, Holtari toteaa.

Vuodesta 2015 Imatralla järjestetty Bauer-turnaus tunnetaan jatkossa nimellä Bauer Games. Ketterän isännöimässä tapahtumassa ovat tänä vuonna mukana Jukurien ja Jokerien lisäksi myös KooKoo ja Ässät.

Bauer Gamesin ottelut lähetetään suorina lähetyksinä selostettuna. Yhteistyökumppani näiden osalta tiedotetaan myöhemmin.

Bauer Games 2020 -otteluohjelma:
Torstai 20.8.
17.00 Ketterä–KooKoo
19.30 Jokerit–Jukurit

Perjantai 21.8.
17.00 Ketterä–Jukurit
19.30 Jokerit–Ässät

Jukurien harjoitusottelut kaudella 2020–2021, tilanne 3.7.2020. Huomioi KooKoo-ottelun muuttunut päivämäärä!
20.8. Jokerit – Jukurit, Bauer Games, Imatra
21.8. Ketterä – Jukurit, Bauer Games, Imatra
26.8. KalPa–Jukurit, Varkaus
28.8. Jukurit–SaPKo, Ikioma Areena, Mikkeli
17.9. Jukurit–KooKoo, Ikioma Areena, Mikkeli
22.9. KooKoo–Jukurit, Kouvola
25.9. SaiPa–Jukurit, Lappeenranta
26.9. Jukurit–SaiPa, Ikioma Areena, Mikkeli