Tule töihin Liiga-otteluihimme - lisää paikkoja avoinna!

Etsimme ravintola-, kahvila- ja VIP-työntekijöitä Jukurien kotiotteluihin. Tutustu ja hae pian!


Oletko reipas, oma-aloitteinen ja aina ystävällinen asiakaspalvelija? Tule töihin Jukurien vauhdikkaisiin Liiga-otteluihin!

Etsimme Liiga-joukkueen kotiotteluihin Ikioma Areenalle kaudelle 2019–2020 luotettavia ravintola-, kahvila- ja VIP-työntekijöitä palvelemaan asiakkaitamme. Jukurit pelaa ensi kaudella Ikioma Areenalla 3 harjoitusottelua, 30 kotiottelua runkosarjassa ja lisäksi mahdollisia pudotuspeliotteluita keväällä, joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai muuta sivutyötä etsivälle.

Tarjolla on erilaisia työtehtäviä hallin myyntipisteissä: Ravintola- ja kahvilatyöntekijänä muun muassa palvelet asiakkaita, laitat esille ja osin mahdollisesti valmistat myytäviä tuotteita sekä huolehdit myyntipisteen siisteydestä. Sinun ei välttämättä tarvitse olla alan ammattilainen, vaikka aiemmasta työkokemuksesta onkin ehdottomasti etua.

VIP-työntekijänä työskentelet Viikinkiterassilla, Business VIPissä tai aitioissa, ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi ruoka- ja juomatilausten toimittaminen aitioihin sekä asiakaspalvelutehtävät vip-ravintoloiden myyntipisteissä. VIP-työntekijöillä aiempi ravintola-alan kokemus on ehdoton etu. VIP-työntekijöiltä ja alkoholin anniskelupisteissä työskenteleviltä edellytetään myös 18 vuoden ikää.

Kaikissa tehtävissä etua on siitä, jos sinulla on hygienia- ja anniskelupassi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tärkeintä on oikea asenne ja aito palveluhenkisyys, sillä olet tärkeä osa Jukurien ottelutapahtumaa!

Tule mukaan iloiseen joukkoomme tekemään ottelutapahtumasta ikimuistoinen kaikille vieraillemme! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen tiia.toyryla@jukurit.fi. Haastattelut ja valinnat aloitetaan heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten haethan viipymättä!

Työsopimus: määräaikainen / tarvittaessa töihin kutsuttava


Muistathan, että haemme otteluihin myös muita osaajia! Hakuaikaa mm. mediatiimiin ja Heimo-työntekijäksi on 10.7. asti. Katso lisää tästä!