Auta kehittämään ottelutapahtumaamme - vastaa kyselyyn!

Jukurit valmistautuu täysillä 50-vuotisjuhlakauden käynnistymiseen lokakuun alussa. Tänä vuonna keskeinen näkökulma ottelutapahtumiin on turvallisuus. Kerro mielipiteesi ja tee ottelutapahtumastamme entistä parempi!


Jukurit valmistautuu täysillä 50-vuotisjuhlakauden käynnistymiseen lokakuun alussa. Tänä vuonna keskeinen näkökulma ottelutapahtumiin on turvallisuus, ja uudistuneista järjestelyistä saatiin jo kokemusta ensimmäisestä kotiharjoitusottelusta 28.8.2020.

Haluamme nyt kuulla asiakkaidemme mielipiteitä, toiveita ja odotuksia ottelutapahtumaan liittyen. Voit vastata kyselyyn, olitpa paikalla 28.8. ottelussa tai et. Mielipiteesi on kaikissa tapauksissa meille tärkeä!

Pääset kyselyyn tästä linkistä tai löydät sen upotettuna tämän uutisen loppuosasta. Vastaaminen vie aikaa vain noin 1 - 2 minuuttia. Mitään henkilötietoja ei kerätä kyselyn yhteydessä.


Liigalle oma turvallisuusohjelma

Liiga on tänään julkaissut koko Liigan kattavan toimintaohjelman, jonka avulla pyritään varmistamaan kauden läpivieminen turvallisesti urheilijoiden, muun henkilökunnan ja katsojien näkökulmasta. Voit tutustua turvallisuusohjelmaan tästä linkistä.


Vastaa asiakaskyselyymme

Jos alla oleva kysely ei näy sinulla oikein, pääset kyselyyn suoraan tästä linkistä!