Onhan sinulla jo kausikortti? - Voit voittaa huippupalkintoja!

Kaikkien kesäkuun loppuun mennessä kausikortin lunastaneiden kesken arvotaan muun muassa aitio kotiotteluun, Fressin kuntosalikortti ja Länsi-Savon digitilaus.


Oletko jo hankkinut Jukurien kausikortin ensi kaudelle? Jos et, se kannattaa tehdä viimeistään nyt, sillä kesäkuun loppuun mennessä Jukurien kausikortin lunastaneiden kesken arvotaan hienoja palkintoja:

1. Aitio Jukurien kotiotteluun

Nauti taatusti ikimuistoisesta kiekkoillasta ystävien kanssa omassa aitiossa! Palkinto sisältää pääsyliput otteluun ja aitiovuokran enintään 10 henkilölle.

2. Kuntosalikortti Fressille

Treenaa kuin Jukurit! Arvonnan toisena palkintona on kolmen kuukauden (3 kk) kuntosalikortti Mikkelin Fressille, jossa myös Jukuripelaajat treenaavat.

3. Länsi-Savo puoleksi vuodeksi

Rajattomasti paikallista sisältöä! Tämän palkinnon voittaja nauttii puoli vuotta Länsi-Savon kaikkia digisisältöjä ilmaiseksi.

4. Kausikortti myös kaverille

Kaverille kausari myös? Kampanjan neljäs palkinto on kausikortti kaverille samaan katsomolohkoon kuin sinun korttisi on (ei koske 1- ja 2-kategoriaa eikä Business VIPIä).

5. Keltaista ja sinistä kymmenelle!

Arvomme lisäksi Jukurit-fanituotteita yhteensä kymmenelle onnelliselle voittajalle: t-paitoja (6 kpl), lippiksiä (2 kpl) ja mukeja (2 kpl)!


Kuinka osallistun arvontaan?

Arvontaan osallistuvat kaikki kausikortin 30.6.2019 mennessä hankkineet. Mikäli olet ostanut kausikorttisi jo aiemmin keväällä, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Oman kausikorttisi voit ostaa joko Jukurit Shopilta Kauppakeskus Stellasta tai Lippu.fi-palvelusta. Seisomakausikortin voit ostaa myös verkkokaupastamme. Kausikortista tulee olla maksettuna vähintään puolet 30.6. mennessä.

Arvonta suoritetaan osallistumisajan jälkeen eli 1.7.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisäksi Jukurit varaa mahdollisuuden julkaista voittajien nimet verkkosivustollaan ja sosiaalisen median kanavissa.


Miksi hankkisin kausikortin?

Kausikorttilaisena varmistat aina edullisimmat ja helpoimmat liput jonottamatta jokaiseen otteluun:

  • Vapaan pääsyn Jukurien kaikkiin kotiharjoitusotteluihin (Jukurit - KalPa 7.8., Jukurit - HK Vitjaz 9.8. ja Jukurit - Ilves 29.8.)
  • Pääsyn kaikkiin runkosarjaotteluihin ja etuosto-oikeuden mahdollisiin playoffs-otteluihin. Sinulla on aina oma paikka, ilman jonoja!
  • Vapaa pääsy myös Jukurien A-nuorten otteluihin.
  • Ilmaiset Heimobussi-kuljetukset otteluihin, kun käytät Savonlinjan Linjalla-sovellusta tai varaat matkan Savonlinjan verkkokaupasta.
  • Huomattava hintaetu verrattuna irtolippuihin: kausikortilla pääset edullisimmillaan yhteen otteluun vain 6,60 euron hintaan!
  • Kumppaniemme vaihtuvia etuja kauden ajan.
  • Uutiskirjeet suoraan sähköpostiisi.

​​​​​​​


Arvonnassa mukana
​​​​​​​