HEIMOBUFFET

Viikinkiravintolassa tarjoillaan jokaisessa ottelussa maukas Heimobuffet.

Lämmin ruoka ennen matsia?
-Kyllä, kiitos!


Heimobuffetissa on tarjolla koko perheen maistuvaa ruokaa alkaen tunti ennen kotiottelun alkua. Buffetiin katetaan jokaisena kotiotteluiltana salaatteja, lämmin ruoka, leipää, ruokajuomat (vesi, mehu) sekä jälkiruokakahvit.

Ruokalippuja voi ostaa ennakkoon Jukurit Shopista tai ruokailun voi maksaa suoraan Viikinkiravintolassa. Buffet on tarjolla aina ensimmäiselle erätauolle saakka.

Aikuiset 12€
Lapset 8€ (8-12v)
Lapset 6€ (3-7v)

Heimobuffet-ruokailun koodilla voi varata alla olevan lomakkeen kautta. Yksi koodi oikeuttaa yhden henkilön ruokailuun. Kun saavut Viikinkiravintolaan, ilmoita tilauksestasi Viikinkiravintolan henkilöstölle. Pääset varaamaasi pöytään ja voit lunastaa koodilla tai lipukkeella Heimobuffet-ruoan.

Heimobuffet-menu 2023-2024

Pe 19.4. Jauheliha-pastavuokaa (L), paneroituja broilerin filefingereitä (L), rapeita kalaleikkeitä (L), lohkoperunoita (L,G), bearnaisekastiketta (L,G)


Viikinkiverkostolaisten Heimobuffet-ruokatilaus

Viikinkiverkostolaiset: Teethän mahdollisen pöytävarauksen viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen ottelua. Tätä myöhemmin tulleita pöytävarauksia emme huomioi. Ruokailemaan voi tulla koodin kanssa myös ilman pöytävarausta.