HEIMOBUFFET

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi emme tarjoile kaikille avointa Heimobuffetia toistaiseksi.

Ruokailulipukkeen saaneet Viikinkiverkostolaiset voivat varata ruokailun alla olevan lomakkeen kautta. Varaus on tehtävä viimeistään kolme arkipäivää ennen ottelua. Yksi koodi oikeuttaa yhden henkilön ruokailuun. Huomioithan, että jos ruokailet Heimobuffetissa sinulla tulee olla paikkalippu sektorille 2 eli varaa istumapaikkasi katsomoista A7 tai A8. Muilta sektoreilta ei ole läpikulkua Heimobuffetiin.

Jos seurueessasi on henkilöitä, joilla ruokalipuketta ei ole, mutta he haluaisivat ruokailla kanssasi, voit tilata heille ruuan varauksen yhteydessä. Maksu tapahtuu paikan päällä Viikinkiravintolaan. Ruokailun hinta: aikuiset 15 €, lapset alle 14-vuotiaat 10 €.

Viikinkiravintolassa on tarjolla perheen pienimmille myös makkaraperunoita, pyttipannua ja pienempää purtavaa. Näitä annoksia sinun ei tarvitse tilata etukäteen.

Toimi näin: Varaa ruokailu vähintään 3 arkipäivää ennen ottelua alla olevalla lomakkeella. Kun saavut Viikinkiravintolaan, ilmoita tilauksestasi Viikinkiravintolan henkilöstölle. Sinulle toimitetaan maistuva ateria omalle pöytäpaikallesi!


Viikinkiverkostolaisten ruokatilaus