Tilaus- ja käyttöehdot

Perustiedot

Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.​

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan kirjeenä suoraan postilaatikkoosi ja isommat paketit toimitetaan lähipostiisi. Toimitamme lahjaksi hankitut tuotteet halutessasi suoraan lahjan vastaanottajalle. Anna tällöin toimitusosoitteeksi lahjan saajan yhteystiedot.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet on mahdollista noutaa myös Jukurit Shopista (Kauppakeskus Stella) osoitteesta Maaherrankatu 13, 50100 Mikkeli. Noudon tulee tapahtua aukioloaikojen puitteissa.

Toimitusaika

Tuotteiden normaali toimitusaika on 14 päivää, mutta tuotteiden saatavuusongelmien vuoksi viivästykset ovat mahdollisia. Erikseen muokattavien tuotteiden osalta toimitusaika voi olla arvioitua pidempi. Otamme poikkeustapauksissa yhteyttä asiakkaaseen, joten anna tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Emme vastaa mahdollisista kuljetuspalveluiden työnseisauksesta johtuvista viivästyksistä.

Asiakkaalle ilmoitetaan, kun tuote on käsittelyssa ja postitettu / noudettavissa.

Palautukset ja vaihdot

Kuluttajasuojalain mukaan kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, poislukien aletuoteet. Voit tutustua Jukurien verkkokaupasta tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit 14 päivän kuluessa palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Edellytyksenä on kuitenkin se, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tuote on palautettava aina alkuperäispakkauksessaan.

Kuluttajasuojalain mukaan palautamme maksamasi kauppahinnan palautusilmoitukseen ilmoittamallesi tilille.

Tilaaja vastaa palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kuluista (kuten palautuksen toimitusmaksu).

Jukurit Shopilla tuotevaihdot ja palautukset ainoastaan kuittia vastaan.

Reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä Jukurit Shopiin shop@jukurit.fi tai +358 40 163 0855.