Juniori-Jukurien ja Mikkelin Luistelijoiden kanssa toteutetut elementit Jukurien ottelutapahtumissa vahvistuvat entisestään

Yhteistyö Let's Go Areenalla toimivien seurojen välillä on tärkeää ja vahvistuu vuosi vuodelta. Liigakauden alkaessa näemme Jukurien ottelutapahtumissa jälleen eri seurojen edustusta niin jäällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Jukurien ottelutapahtumissa on jo usean kauden ajan tehty hyvää yhteistyötä jäähallilla toimivien seurojen kanssa. Erityisesti Juniori-Jukurien ja Mikkelin Luistelijoiden kanssa toteutetut yhteistyömuodot ovat tuoneet ottelutapahtumiin upeita oheisohjelmia ja mieluista sisältöä.

Hedelmällinen yhteistyö seurojen kanssa jatkuu myös tulevalla kaudella. Harjoitushallin tilanteen vuoksi kaikki seurat liikkuvat entistä enemmän kilpahallin puolella, jonka myötä tapaamme toisiamme useita kertoja viikossa - ellemme päivittäin. Tämä lisää osaltaan seurojen välistä viestintää ja mahdollistaa myös yhteistyön tiivistymisen.


Juniori-Jukurit entistä vahvemmin mukana tulevan kauden ottelutapahtumissa

Juniori-Jukurit ry tekee alueellisesti merkittävää työtä jääkiekkoharrastuksen kehittämiseksi ja tunnettavuuden kasvattamiseksi erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa. Juniori-Jukurien tavoitteita on mm. kehittää jääkiekkotoimintaa Mikkelin seudulla ja tuottaa pelaajia Jukurit HC Oy:n U20-joukkueeseen sekä liigajoukkueeseen.

Juniori-Jukurien ja Jukurit HC Oy:n välinen yhteistyö on vuosien varrella ollut monipuolista ja sisältänyt mm. erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Näkyvimpiä yhteistyön elementtejä ovat mm. yhdessä toteutettavat koulu- ja päiväkotikiertueet sekä Jukurien ottelutapahtumissa nähtävät yhteistyömuodot, kuten tulevallakin kaudella jatkuvat Juniori-joukkueen hoitamat pelien aikaiset jäänpuhdistukset. Näiden lisäksi Juniori-Jukureita tullaan näkemään myös erilaisten teemaotteluiden yhteydessä - ja onpa tälle kaudelle suunnitteilla jo muutakin uutta yhteistä toimintaa.

- Haluamme yhdessä Jukurit HC Oy:n kanssa kehittää mikkeliläistä ja eteläsavolaista jääkiekkoa eteenpäin, sekä olla vaikuttava tekijä koko alueella. Olemme yhdessä kehittyneet viimeisten vuosien aikana huimin askelin eteenpäin. Olemme jo valtakunnallisesti kiinnostava ja laadukas ympäristö kehittyä huippu-urheilijaksi sekä harrastaa innostavassa ympäristössä. Jotta kehitys jatkuu, tulee meidän jatkaa yhtenä heimona myös jatkossakin. Tervetuloa kaikki nauttimaan jääkiekon riemusta ja liigakiekosta myös tulevana kautena, toivottaa Juniori-Jukurit ry:n toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen.

Jukurien organisaatio pitää yhteistyön tiivistämistä erityisen tärkeänä. Toivotamme Juniorit tervetulleeksi ottelutapahtumiimme ja odotamme innolla, mitä yhteistä tulevalle kaudelle vielä keksimmekään!


Mikkelin Luistelijoiden jääohjelmat osana Jukurien ottelutapahtumia myös kaudella 2024-2025

Mikkelin Luistelijat ry on perinteikäs taitoluistelua harjoittava seura, jolla on vahva vuosikymmenien mittainen historia mikkeliläisten urheiluseurojen kentällä. Seuran opetuksen painopiste on kilpaurheilussa ja suurin osa seuran yli 80:stä luistelijasta on lapsia sekä nuoria.

Menneiden liigakausien aikana olemme saaneet nähdä Mikkelin Luistelijoiden eri ikäisten luistelijoiden jääohjelmia ottelutapahtumien erätauoilla. Iloksemme voimme kertoa, että myös kauden 2024-2025 kotipeleissä pääsemme nauttimaan nuorten luistelijoiden sydämet sulattavista jäänumeroista!

Erätaukojen aikana esitettävät jäänumerot ovat olleet ihastuttava lisä ottelutapahtumien sisältöihin, sillä jäänumeroita seuraa mielellään niin perheiden pienimmät kuin aikuisetkin.

Toivotamme Mikkelin Luistelijat lämpimästi tervetulleeksi ottelutapahtumiimme jälleen alkavalla kaudella!

Alla syyskauden otteluissa nähtävät luistelijat:

ti 10.9. Jukurit - HPK: Sofie Puikkonen
la 28.9. Jukurit - KooKoo: Ella Mouhu
la 5.10. Jukurit - Pelicans: Sofia Rajamäki
ke 23.10. Jukurit - TPS: Armi Roponen
la 5.12. Jukurit - Tappara: Ella Torniainen
la 21.12. Jukurit - TPS: Siiri Muotka
la 28.12. Jukurit - HIFK: Luna-Maria Vuorinen

Aikatauluihin ja esiintyjiin voi tulla muutoksia kauden edetessä. ​​​​​​​