Yhdessä omien puolesta - katso, kuinka voit olla tukena ja saada nimesi näkyviin!

Kausikorttilaisten nimet Ikioma Areenan seinälle, yrityksille mahdollisuus tavoittaa kaikki kausikorttilaiset... katso, miten voit tehdä hyvää ja tukea koko yhteisöä!


Ilman teitä ei ole meitä – se nähtiin ja koettiin torstaina 12.3., kun jouduimme pelaamaan tyhjille katsomoille ja kausi päättyi ennenaikaisesti ilman yleisömme tukea.

Poikkeuksellisina aikoina on katsottava tulevaisuuteen: tuleva kausi on Jukurien 50-vuotisjuhlakausi, ja haluamme tehdä siitä parhaan mahdollisen meille kaikille. Haluamme koota koko yhteisön yhteen näyttävästi ja kuuluvasti.
​​​​​​​
Katso alta vaihtoehdot, kuinka voit olla mukana kanssamme - pienikin tuki on nyt tärkeää. Samalla teet hyvää koko yhteisölle!


Osta normaalihintainen kausikortti nyt, saat nimesi hallin seinälle

Illasta toiseen tukenamme pysyvät kausikorttilaiset ovat meille tärkeitä, ja haluamme nyt näyttää sen entistä isommin.

Saat nimesi Ikioma Areenan seinällä koko kauden ajan esillä olevaan jättitauluun, kun ilmoittaudut alla olevalla lomakkeella sitoutuvasi ostamaan normaalihintaisen istuma- tai seisomapaikkakausikortin viimeistään 30.4.2020 mennessä. Alla olevalla lomakkeella siis ilmoittaudut kampanjaan mukaan, mutta varsinaisen kortin ostamisen teet myöhemmin.

Toimi näin:
1. Ilmoittaudu kampanjaan mukaan alla olevalla lomakkeella.

2. Mikäli sinulla on ollut aiemmin istumapaikkakausikortti, paikkasi pysyy varattuna ja saat laskun suoraan kotiisi toukokuun aikana kausikorttiehtojen mukaisesti. Mikäli haluat vaihtaa paikkaa, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia shop@jukurit.fi.

3. Seisomapaikkakausikortit tulee lunastaa uudelle kaudelle uudestaan. Voit ostaa kausikortin Lippupisteen verkkokaupasta tai Jukurien verkkokaupasta. Muista myös edulliset nuorisokausikortit!

4. Uudet asiakkaat: tervetuloa uudeksi kausikorttilaiseksi! Voit ostaa kausikorttisi Lippupisteen verkkokaupasta tai Jukurien verkkokaupasta

Kaikkien kausikorttien toimitukset alkavat kesäkuussa ja niistä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Normaalihintaisten kausikorttien hinnat pysyvät samana myös tulevalla kaudella. Voit katsoa kausikorttihinnat tästä linkistä - hinnat alkaen 199 euroa, nuorten kausikortti vain 80 euroa!​​​​​​​


Hyödynnä kevätale!

Jukurit Shopin verkkokaupassa on iso kevät-ale 30.4.2020 asti. Lähes kaikki tuotteet vähintään -30 %, monet vielä tätäkin isommilla alennuksilla!


Yrityksille: osta istumapaikkakausikortti, pääset mukaan Jukurien verkostoon

Haluamme auttaa myös paikallisia yrityksiä saamaan mahdollisimman paljon tyytyväisiä asiakkaita. Jukurien kausikorttiin sisältyy myös tulevalla kaudella runsaasti etuja ja alennuksia paikallisiin yrityksiin, ja voit päästä nyt helposti ja edullisesti mukaan tähän yhteisöön: ostamalla yrityksellesi Jukurien istumapaikkakausikortin kaudelle 2020–2021, saat yrityksesi mukaan eturinkiin ja tarjoamaan haluamasi edun tai alennuksen kausikorttilaisillemme. Sinulla on siis mahdollisuus tavoittaa koko suuri Jukurit-yhteisö!


Etu on tarjolla kausikortteihin 1–4.kategorioissa (alkaen 399 €). Julkaisemme kaikki edut verkkosivustollamme ja saat myös yrityksellesi linkin verkkosivustolta.

Ilmoita yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä henkilökohtaisesti!


Muista myös Viikinkien voimaleipä - jokaisesta leivästä 10 senttiä juniorityöhön!

Ostamalla Suur-Savon Leipomon Viikinkien voimaleipää, tuet Jukurien sekä sen yhteistyöseura PiPSin juniorityötä. Jokaisesta myydystä Voimaleipä-paketista Suur-Savon Leipomo lahjoittaa 10 senttiä Juniori-Jukureille ja PiPSille (Pieksämäellä myydyt leivät).


Jukurien verkkokauppa palvelee

Jukurien verkkokauppa palvelee normaalisti myös kauden ulkopuolella, ja löydät verkkokaupasta fanituotteidemme lisäksi lahjakortit ja valikoiman kausikortteja.

Kausikortit löydät myös Lippupisteen verkkokaupasta tästä linkistä!