Turvaa siellä, missä ihmiset kohtaavat - puhdasta sisäilmaa Genanon puhdistimilla!

Nyt jos koskaan tarvitaan puhdasta sisäilmaa. Mikkeliläinen Kalevankankaan Areena Oy on kotimaisten huipputehokkaiden Genano-ilmanpuhdistimien virallinen jälleenmyyjä Etelä-Savossa kaikilla toimialoilla ja valtakunnallisesti Suomessa urheiluseurojen, urheiluhallien ja areenoiden osalta. Ota yhteyttä!


Genano on kotimainen ilmanpuhdistuksen markkinajohtaja, jonka laitteistot on alkujaan suunniteltu sairaaloiden ja puhdastilojen tarpeisiin puhdistaa ilmaa ja vähentää infektioita. Nykyisin Genanon puhdistusratkaisuja käytetään laajasti myös esimerkiksi kouluissa, työpaikoilla ja julkisissa tiloissa kuten ravintoloissa.

Genanon laitteistojen toiminta perustuu sähköiseen suodatukseen, joka on tehokas, vähäpäästöinen, ympäristöystävällinen ja aina tasalaatuinen. Genanon kehittämien ilmanpuhdistinten suurin etu on se, että ne kykenevät poistamaan ilmasta myös äärimmäisen pienet nanohiukkaset, jotka ovat terveydelle erittäin haitallisia. Lisäksi laitteistot tuhoavat bakteerit ja virukset. Genanon ilmanpuhdistimia ovat testanneet useat laboratoriot ja yliopistot kuten Työterveyslaitos, VTT, MetropoliLab, Epitek, ranskalainen LNE, Oman Royal Hospital ja Istanbul University, ja tulokset testeissä ovat olleet erinomaisia.

Taloudelliset ja tehokkaat ilmanpuhdistimet

Puhdistimet ovat käyttäjän kannalta taloudellisia ja helppoja ylläpitää, eikä niissä ole kertakäyttöisiä kuitusuodattimia. Osa puhdistimista myös pesee itse itsensä automaattisesti. Puhdistusratkaisuja löytyy erikokoisiin julkisiin ja yksityisiin tiloihin - tutustu lisää alla olevalla videolla laitteen teknologiaan ja käyttömahdollisuuksiin!

Haluatko Sinä puhdasta sisäilmaa työpaikallesi tai yritykseesi? Ota yhteyttä!​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​Pekka Pöyhönen, +358 44 306 7256, etunimi.sukunimi@jukurit.fi


Genanon laitteistoista löytyy sopivat ratkaisut hyvin erilaisiin toimintaympäristöihin toimistoissa, sairaaloissa tai esimerkiksi teollisuudessa. Kuvan G350 on erittäin tehokas ilmanpuhdistin, joka soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi vastaanottotiloihin, toimistoihin ja liiketiloihin. Laite vie vain vähän lattiatilaa ja sen voi asentaa halutessaan myös seinälle.