Tervetuloa Jukurien kausikorttilaiseksi!

Jukurien kausikortit runkosarjaan 2021-2022 ovat nyt myynnissä! Katso tältä sivulta ohjeet, kuinka lunastat itsellesi kausikortin ensi kaudelle Ikioma Areenalle.


Kausikorttien hinnat pysyvät samana edelliskauteen verrattuna! Kausikortilla pääset katsomaan kaikki Jukurien kotipelit runkosarjassa 2021-2022.

Kaikki kausikortit ovat myynnissä Jukurit Shopissa Kauppakeskus Stellassa sekä Lippu.fi:n verkkokaupassa.

Valikoimassa ovat kaikki tutut kausikortit: istumapaikkakausikortit kuuteen eri kategoriaan alkaen vain 199 euroa, seisomapaikkakortit alkaen 199 euroa, 40 ja 60 euron hintaiset Junior Club -kortit lapsille sekä 13-19-vuotiaille tarkoitettu vain 80 euron hintainen nuorisokausikortti!

Invalidit, eläkeläiset, veteraanit, varushenkilöt, siviilipalvelushenkilöt, opiskelijat ja nuoret 7-16 vuotta saavat 100 euron alennuksen istumakausikorteista kategorioissa 2-5.


Kausikorttilaisten edut

Kausikorttilaisena sinulla on tarjolla jatkuvia ja vaihtuvia etuja, joita sinulle tarjoavat Jukurit ja Jukurien kumppanit.

Kokoamme tälle sivulle kausikorttilaisten edut ja päivitämme niitä jatkuvasti, joten seuraathan tätä sivua ja muita kanaviamme!

 • Jukurit Shopilta kauppakeskus Stellasta -10 % alennus fanituotteista (pois lukien Kuoma-kengät, Leijona-tuotteet, jo alennetut tuotteet ja pelipaidat)
 • Vapaa pääsy Ikioma Areenalla pelattaviin Jukurien Liiga-harjoittusotteluihin
 • Vapaa pääsy Jukurien U20 SM-Liiga-runkosarjatteluihin Ikioma Areenalle
 • Mikkelin Fysikaalinen Hoitolaitos tarjoaa 10% alennuksen 45 min akupunktiohoidoista.
 • Jukurien Liiga-kausikortin haltijalle 25 % alennus matkapuhelin- ja tablet-tarvikkeista (suojakuoret, suojalasit, laturit, muistikortit ja muut tarvikkeet) Telia Kaupasta kausikorttia näyttämällä. Etua ei voi yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassa 20.6.2021 asti.
 • Kausikorttilaiset pääsevät kotiotteluihin ilmaiseksi Heimobussilla.

Hinnat kaudella 2021-2022

Istumapaikkakortit alkaen 199 euroa, seisomapaikkakortit normaalihinta 199 euroa ja SarvisClubin jäsenille 149 euroa.

Muista myös lasten ja nuorten omat kortit seisomapaikoille:

Heimo Junior Club -kortit alle 13-vuotiaille: 40 ja 60 euroa

Nuorisokortti 13-19-vuotiaille: 80 euroa


Kaudella 2021-2022 K18-katsomoina toimivat B1 ja A7


Minulla oli kausikortti kaudella 2020-2021

Mikäli sinulla oli istumapaikkakausikortti kaudelle 2020-2021, tilauksesi on jatkunut kausikorttiehtojen mukaisesti automaattisesti myös kaudelle 2021-2022, mikäli et ole perunut tilaustasi 16.5.2021 mennessä. Saat uudesta kausikortista laskun kotiin postitse. Postitamme sinulle uuden kortin, kun kausikortti on maksettu. Katso tarvittaessa myös usein kysytyt kysymykset tämän sivun alaosasta!

Mikäli haluat vaihtaa istumapaikkaa tai kausikorttityyppiä, otathan yhteyttä mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen shop@jukurit.fi. Voit myös soittaa, p. 040 163 0855.

Jos sinulla oli seisomapaikkakausikortti, tilaus ei jatku automaattisesti. Voit lunastaa uuden kortin kätevästi Jukurien verkkokaupasta tai Lippupisteen verkkokaupasta.

Mikäli et perunut istumakausikortin tilausta ennen määräpäivää, laskutetaan silti kortin käsittelymaksu 15 euroa.


Maksutavat

Istumakausikortin voit maksaa kerralla tai kolmessa erässä laskulla. Lippupiste tarjoaa oman yhteistyökumppaninsa kautta myös mahdollisuuden maksaa kortti 12 erässä. Autamme tarvittaessa mielellämme löytämään sinulle sopivan maksuajankohdan ja -rytmin, joten otathan yhteyttä!

Kausikortit voi maksaa myös suoraan Jukurit Shopilla. Muista, että shopilla maksutapoina käyvät e-Passi, Smartum-setelit ja -mobiili, Edenredin virikesetelit, Tyky+-setelit, EazyBreak-mobiilipalvelu.

Kaikki kausikortit ovat myynnissä myös Lippupisteen verkkokaupasta ja seisomakausikortit Jukurien omassa verkkokaupassa.


Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Sain laskun kausikorteista, mutta haluan maksaa kortit pankkikortilla tai käteisellä. Miten toimin?
V: Voit maksaa kausikortin käteisellä tai maksukorteilla Jukurit Shopilla. Shop palvelee kauppakeskus Stellassa, katso tästä tarkemmat aukioloajat.

K: Sain laskun kausikorteista, mutta haluan maksaa oman korttini virikeseteleillä. Miten toimin?
V: Voit maksaa kausikortin useimmilla virikeseteleillä Jukurit Shopilla. Shop palvelee kauppakeskus Stellassa, katso tästä aukioloajat.

K: Kuinka Jukurien kotitotteluissa huolehditaan katsojien turvallisuudesta?
V: Turvallinen otteluelämys on meille kaikkein tärkein asia. Noudatamme kaikkia viranomaisten ja Liigan ohjeistuksia ja määräyksiä, ja teemme niiden lisäksi useita omia toimenpiteitä, joilla lisäämme turvallisuutta ottelutapahtumassa. Tiedotamme ohjeista tilanteen mukaan.


VÄLTY JONOILTA

Peleihin kätevästi omaa kulkuväylää pitkin vain korttia näyttämällä omalle tutulle paikalle!

VAPAA PÄÄSY A-NUORTEN OTTELUIHIN

Liiga-otteluiden lisäksi pääset katsomaan veloituksetta kaikki A-nuorten kotiottelut!


Kausikorttien tilausehdot

 • Istumakorttitilaukset ovat kestotilauksia runkosarjaan. Ilman erillistä perumisilmoitusta runkosarjan loppuun mennessä (tai erikseen ilmoitettuun aikarajaan), kausikortti jatkuu automaattisesti mahdollisiin jatkopeleihin ja seuraavalle kaudelle voimassa olevin hinnoin. Ehto ei kosketa seisomakausikortteja.
 • Ennen seuraavan kauden korttien laskuttamista asiakkaita infotaan seuraavan kauden hinnoista Jukurien kotisivuilla ja asiakkaalla on mahdollisuus perua seuraavan kauden kortti aikarajaan mennessä.
 • Aikarajan jälkeen perutuista kausikorteista peritään 15 euron peruutusmaksu.
 • Jatkopelit
  • Jatkopelien osalta Playoffs-kausikortin hinta julkaistaan ennen jatkopelien alkamista
  • Asiakas voi ilmoittaa, ettei ota Playoffs-korttia, jolloin myös seuraavan kauden osalta varaus paikalle lakkaa.
  • Seuraavan kauden kausikorttilaskussa hyvitetään Playoffs-kausikortin maksua niiltä osin, kun jatkopelejä on jäänyt pelaamatta
 • Kausikortin maksuvälineiksi käyvät myös Edenredin, Tykyn, Eazybreakin ja Smartumin kulttuuri- ja virikesetelit sekä E-passi. Niillä voit maksaa laskun osittain tai kokonaan käymällä Jukurit Shopilla henkilökohtaisesti.
 • Mikäli kausikorttien maksu tai osamaksuerä jää maksamatta, Jukureilla on oikeus peruuttaa voimassa oleva kausikortti, mutta lasku peritään normaalisti (kun lasku on maksettu, voidaan katsoa uusi paikka katsomosta).
 • Jukurit Sarvis Clubin kausikorttialennus on voimassa vain voimassa oleviin Jukurit SarvisClubin jäsenyyksiin. Mikäli JSC:n jäsenyys päättyy kesken kauden, Jukureilla on oikeus peruuttaa myös voimassa oleva alennusryhmän kausikortti.
 • Uuden kortin (esim. rikkoutuneen ja kadonneen tilalle tehtävän kortin) yhteydessä peritään materiaalimaksu 20 euroa.
 • Laskuihin lisätään laskutuslisä.
 • Järjestyssääntörikkomukset ja turvallisuussääntörikkomukset johtavat tapahtumasta poistamiseen ja Jukurit HC Oy:llä on oikeus evätä pääsy ottelutapahtumiin ja kausikortin mitätöimiseen. Näissä tapauksissa rahoja ei palauteta kausikorttien osalta.
 • Jos runkosarjaotteluista korkeintaan kymmenen (10) kotiottelua perutaan tai pelataan ilman yleisöä viranomaispäätöksen johdosta, Jukureilla ei ole korvausvelvollisuutta kausikorttiasiakkaille. Kymmenen peliä ylittävältä osuudelta Jukurit korvaa kausikorttiasiakkaille suhteessa peruttujen pelien määrään.
 • Ottelujen siirrot toiseen ajankohtaan eivät oikeuta hyvityksiin.