TIIPPANA TAPAHTUMA- JA MARKKINOINTIVASTAAVAKSI - HAKKARAISESTA KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Jukureissa uusia nimityksiä: Kristiina Tiippanasta Jukurien tapahtuma- ja markkinointivastaava, Mikko Hakkaraisesta kehityspäällikkö.


Jukurit HC Oy on nimittänyt Kristiina Tiippanan seuran tapahtuma- ja markkinointivastaavaksi. Tiippana vastaa Jukurien markkinoinnista ja kuluttajamyynnistä.

Tiippana on toiminut yrittäjänä vuodesta 2017 ja tarjonnut asiakkailleen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelua sekä toteutusta. Liiga on Tiippanalle ennestään tuttu pelikenttä, sillä hän on tehnyt markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä Lappeenrannan SaiPalle ja ollut mukana ottelutapahtumien tuotannossa ja toteutuksessa.

​​​​​​​- On hienoa saada Kristiina mukaan joukkoomme markkinointimme ja viestintämme kehittämiseen, kertoo Jukurien toimitusjohtaja Pasi Kautonen.

Aiemmin Tiippana on toiminut 10 vuoden ajan mm. digitaalisten kuluttajatuotteiden tuotepäällikkönä, verkkotuottajana ja verkkopäällikkönä Kaakon Viestinnässä, markkinointi- ja viestintäpäällikkönä sekä toimittajana.

- Palaan innostunein mielin takaisin Mikkeliin ja Etelä-Savoon, jossa Liiga-kiekko on jo otettu hyvin vastaan, mutta jossa on yhä paljon uusiakin mahdollisuuksia. Tavoitteena on, että kasvava Jukurit-yhteisö pääsee kokemaan yhdessä entistä hienompia kiekkoelämyksiä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella, Tiippana kommentoi.

Jukurit satsaa lisää resursseja junioripuolen kehittämiseen ja edustusjoukkueen urheilupuoleen

Mikko Hakkarainen, 42, jatkaa Jukurien palveluksessa kehityspäällikkönä 1.4 alkaen. Pitkän pelaajauran tehnyt Hakkarainen on ollut keskeinen osa Jukurien kehittymistä Suomi-sarjasta Liigaan. Hakkaraisella alkaa toukokuussa 17. kausi Jukurina. Kehityspäällikön toimi jakautuu junioripuolen kehittämiseen mikkeliläisen kiekkoilun tulevaisuutta varten ja Jukurien liigajoukkueen joukkueenjohtajan tehtäviin.

Kehityspäällikön tärkeimmät tehtävät ovat junioripuolen kehittäminen ja Jukurit HC Oy:n puolella liigajoukkueen toiminnan organisointi sekä hallinnolliset tehtävät. Kehityspäällikön tehtäviin kuuluu tiivis yhteistyö Juniori-Jukurien valmennuspäällikön Ville Suovalkaman kanssa, joiden vastuulla on mm. nuoren pelaajan kehityssuunnitelma. Tavoitteena on huolehtia jokaisen nuoren urheilijan kehityksestä ja luoda Mikkelistä paikka nuorelle pelaajalle kehittyä aina Liigajoukkueeseen asti.

- Mikolla on erittäin laaja-alainen tietämys sekä paikallistuntemus jääkiekosta pitkän uransa ansiosta. On ensiarvoisen tärkeää, että Mikko jatkaa työtä mikkeliläisen jääkiekon kehittäjänä, kertoo Jukurien urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

- Mikkeliläisen kiekkoilun tulevaisuuden kannalta on tärkeää, että saamme Mikon vahvistamaan sekä junioripuolen että edustusjoukkueen toiminnan kehittämistä, kommentoi Jukurien toimitusjohtaja Pasi Kautonen.