Näin kuljet Heimobussilla matseihin täysin ilmaiseksi tai pikkurahalla!Heimobussilla pääset helposti Mikkelin Ikioma Areenalle kannustamaan Jukurit voittoon. Savonlinja tarjoaa elämänmakuiset bussikyydit Jukurien kotiotteluihin Ristiinasta, Otavasta ja Mikkelin eri kaupunginosista. Tarkemmat reitit ja aikataulut päivitetään ennen kauden alkua tälle sivulle.

Jukurien Heimo- eli kausikorttilaisille ottelukuljetukset kotimatseihin ovat ilmaisia, kun bussilippu on lunastettu etukäteen joko Linjalla-sovelluksesta tai Savonlinjan verkkokaupasta. Katso alta tarkemmat ohjeet! Muillekin bussikyydit ovat hyvin edulliset: ennakkoon ostettuna 4 € ja kuljettajalta ostettuna 5 €. Opiskelijat, joilla on voimassa oleva opiskelijakortti, matkustavat 2 euron hintaan, kun lippu on ostettu etukäteen sovelluksesta tai verkkokaupasta. Alle 7-vuotiaat pääsevät kyytiin aina ilmaiseksi!

1. Lunasta ilmainen lippu Linjalla-sovelluksesta

Hanki lippusi Heimobussien kyytiin maksuttoman Linjalla-mobiilisovelluksen kautta. Voit ladata sovelluksen älypuhelimeesi sovelluskaupasta (Apple App Store ja Google Play).2. Lunasta lippu Savonlinjan verkkokaupasta

Jos olet kausikorttilainen, voit lunastaa ilmaisen lipun myös Savonlinjan verkkokaupasta. Voit hankkia kerralla vaikka koko kauden liput! Muista tulostaa lippu ja näyttää se kuljettajalle yhdessä kausikorttisi kanssa.

Bussien tarkemmat reitit ja aikataulut julkaistaan tällä sivulla ennen kauden alkua.

Mahdolliset poikkeavat aikataulut kannattaa varmistaa aina suoraan Linjalla-sovelluksesta kunkin pelipäivän alta lisätiedoista.