Jukurien toimitusjohtaja vaihtuu

Harri Tammiruusu irtisanoutuu tehtävästään Mikkelin Jukurit HC Oy:n toimitusjohtajana touko-kesäkuun vaihteessa. Aloite järjestelyyn tuli Tammiruusulta ja ratkaisun taustalla ovat terveydelliset syyt.

Järjestelyn myötä Jukurit HC Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka toimii toistaiseksi myös Jukurit HC Oy:n vt. toimitusjohtajana. Uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessi käynnistyy kesän edetessä ja hakuprosessi on tarkoitus saattaa valmiiksi alkusyksyyn mennessä.

- Kun otin tehtäväni vastaan Jukureissa, lupauduin toimimaan toimitusjohtajana nyt päättyneen Mestis-kauden sekä ensimmäisen liigakauden ajan. Tehtävänäni oli rakentaa Jukureille liigatason edellytykset niin talouden, organisaation kuin toimintamallienkin osalta. Tämän osalta suurin osa tehtävistä on pitkälti hoidettu ja Jukurien liigaprojekti on tältä osin erittäin hyvällä mallilla. Kulunut kausi päättyi myös tavoitteiden mukaisesti Mestiksen mestaruuteen, Tammiruusu kertoo.

Tammiruusun mielestä Jukurien organisaation edellytykset vastata liigatason haasteisiin ovat erittäin hyvät.

- Urheilupuolella onnistuimme mielestäni hyvin rakentaessamme joukkuetta Risto Dufvan johdolla. Jukureilla tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen ja potentiaalinen joukkue ensimmäisellä liigakaudella. Toimiston puolella operatiivinen johtaminen on jo nyt vahvasti myynti-ja markkinointijohtaja Joni Vesalaisen vastuulla ja joukkueen toiminta ei voi Dufvaa paremmissa käsissä olla, Tammiruusu taustoittaa.

Virkaa tekevänä toimitusjohtajana jatkava Toivakka kiittää Tammiruusua tehdystä työstä Jukurien liigaprojektin eteen.

- Harri on vuoden aikana tehnyt erittäin hyvää työtä Jukurien liigaprojektin ja organisaation rakentamisessa. Meidän projekti etenee aikataulussa ja viikinkilaiva purjehtii myötätuulessa kohti uusia haasteita, Toivakka linjaa.